Zakelijke mogelijkheden bij CineMagnus
Bent u op zoek naar een locatie om een lezing of presentatie te houden? Of zoekt u een leuk geschenk voor uw medewerkers of klanten? Of wilt u lekker in een informele sfeer film kijken met uw bedrijf? Dan zit u bij ons goed! Wij bieden namelijk een ruim scala aan zakelijke mogelijkheden. Hieronder vind u een overzicht van de zakelijke mogelijkheden van CineMagnus.

Wilt u meer informatie over de zakelijke mogelijkheden die wij voor uw bedrijf hebben? Stuur dan een e-mail naar kantoor@cinemagnus.nl.
 
Zaalhuur
Met 5 zalen en plek voor ruim 560 personen zit u bij ons goed om uw productpresentatie, seminar of lezing te huisvesten. Naast ruime en comfortabele stoelen hebben wij natuurlijk ook alle mogelijke voorzieningen om een goede presentatie te geven. Natuurlijk verzorgen wij ook alles er omheen tot in de puntjes.
 
Besloten voorstellingen
Wilt u een intieme filmavond organiseren voor uw klanten en hun partners? Of wilt u een informele filmavond organiseren voor uw medewerkers en hun gezinnen? Speciaal voor deze gelegenheden bieden wij besloten voorstellingen: een hele filmzaal exclusief voor u en uw gasten.
 
Relatiegeschenken
Met de CineMagnus bon geeft u uw medewerkers, klanten of relaties een unieke filmbeleving cadeau. CineMagnus verkoopt een ruim assortiment aan filmbonnen dus er is voor ieder budget wat wils. Wilt u grote hoeveelheden afnemen? Vraag dan naar de eventuele kortingsmogelijkheden. Klik hier voor het aanbod aan bioscoopbonnen.
 
Bioscoopreclame
In CineMagnus adverteert u niet in één zaal of bij één film maar in alle zalen en bij alle films. Uw commercial wordt tijdens de trailers vertoont. U bereikt uw doelgroep op het moment dat de aandacht volledig op het doek gericht is, reclameontwijking is er niet bij. Het indrukwekkende beeld en het geluid in de bioscoop geven uw commercial de allure van een bioscoopfilm wat een indruk achterlaat.

Waarom adverteren?
- Video kan uw potentiële klant inspireren, motiveren en in beweging zetten.
- We nemen 70% van de informatie in ons op als we iets horen en zien tegelijk en slechts 20% als we alleen iets zien of horen.
- Met video kunt u emotie overbrengen naar uw klant.
 
Wilt u meer informatie over de zakelijke mogelijkheden die wij voor uw bedrijf hebben? Stuur dan een e-mail naar kantoor@cinemagnus.nl.